tiistai 18. elokuuta 2015

Valeraskauksia...

Läheiseni totesi tovi sitten että kyllä nainen tietää, kun on raskaana. Olivat kuulemma touhunneet kerran ilman ehkäisyä ja nyt oli rouvalla tunne, että ollaan raskaana. On niin hyvää tavaraa kuulemma miehellä. Huoh, jos nainen todella tietäisi milloin on raskaana ja milloin ei, niin olisin ollut jo 10-15 kertaa raskaana tässä puolentoista vuoden aikana. Kävipäs myöhemmin ilmi, ettei tämä rouvakaan sitten ollut raskaana, kas kummaa ;)

Koirillahan on valeraskauksia. Narttukoirat rakentavat valeraskauden aikana pesää ja kantavat pehmoleluja ja hoivaavat niitä. Itselläkin tuntuu näitä valeraskauksia riittävän, milloin tunnen mitäkin varmaa raskautumisen tunnetta, on rinnat kipeänä, alavatsaa juippii ja on painontunnetta alavatsalla. Nyt uusimpana tämän kierron oireena oli pari iltaa ja aamua ihan hirveä palelu päällä. Sai laittaa hupparin yöksi päälle ja nukkua kahden peiton alla. Aamulla sitten kaksi pitkähihaista päällekkäin, pitkät housut ja villasukat ja ulkona yli 20 lämmintä...sitten sekin meni ohi, ei tullut flunssaa, ties mistä tuokin johtui...

Kierto kierron jälkeen ne kuukautiset vain sieltä alkavat lähes kellontarkasti, joten enää en anna itseni toivoa liikoja, jotten taas putoa korkealta ja kovaa, kun menkat sitten alkavatkin. Vaikka luomuraskauden toivosta en vielä ole luopunutkaan, niin en halua enää pettyä karvaasti. Eli ei enää pilvilinnojen rakentelua :)

Tosin söin pillereitä kymmenisen vuotta putkeen, joten normaalin kuukautiskierron oireita en enää muistanut ja kyllähän sitä herkemmin kroppaansa kuuntelee suuren toivon vallassa. Sinänsä ei siis ole ihme, että erilaisia tuntemuksia tuntee. Suurin osa niistä on kuitenkin täysin normaalin kierron oireita, joihin ei vain ole kiinnittänyt sen kummempaa huomiota.

No viimeistään perjantaina selviää, oliko tälläkin kertaa kyse vain valeraskaudesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti