keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kierron seuraamista ja vippaskonsteja :)

TAYSin käynnin lähestyessä olen taas pitänyt kirjaa kierrostani ja ovulaatiopäivistä. Olimme viikonloppuna mökillä suunnitellun yhden päivän sijaan kaksi päivää, joten jäi tikuttamatta tuo LH-huippu, jossa viiva tummuu kontrolliviivaa tummemmaksi, kun tikkuja ei ollut tarpeeksi mukana.


"Tärppipäivät" on kyllä edelleen yritetty hyödyntää, jos vaikka pieni ihme kuitenkin tapahtuisi ja saisimme sen nyytin ihan luomusti :)

Vippaskonstitkin olen nyt ottanut taas käyttöön, koska ei niistä nyt haittaakaan ole ja kaikki apu on hoitojen lähestyessä tarpeen. Olen syönyt ja syöttänyt miehelleni päivittäin monivitamiini- ja hivenainetabletin (sis. sinkkiä) sekä omega3-tabletit. Elokuun alusta aloitin itse foolihapot jälleen. Lisäksi nyt vielä päätin aloittaa myös Maca-jauheen syömisen ja syötän sitä nyt miehellenikin. Kun sitä tuonne kaappiin oli reilu puoli pussia jäänyt, niin miksipäs ei sitäkin nyt samaan syssyyn :)

Greippien syöntiä en sentään ole aloittanut, vaikka muiden blogeja lueskellessa sekin taas muistui ja mietin, että koska kiertoni on niin lyhyt, että pitäisikö nyt kuitenkin yrittää vahvistaa kohdun limakalvoja. Ehkäpä sekin otetaan käyttöön sitten ennen hoitojen alkua. Mitäs muita vippaskonsteja niitä olikaan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti