maanantai 21. syyskuuta 2015

Pistosten aloitus

Hetken tauon jälkeen täällä ja asiat viimein etenevät :) Labrojen mukaan kilppariarvo oli 2,1 ja T4V 20,1. Ilmeisesti nyt riittävällä tasolla, kun TAYS ei hoitoa siirtänyt. Viime perjantaina pääsin siis aloittamaan Gonal-F:n pistämisen. 15 minuuttia istuin piikki kädessä, kunnes keräsin rohkeuden lävistää mahanahkani. Yllätyksenä tuli, ettei se sattunut kyllä yhtään. Kun vain pääsi yli tuosta ajatuksesta, että täytyy itseään pistää. Tuon jälkeen pistäminen onkin sitten sujunut, kun tietää, ettei tunnu missään. Sen verran on kuitenkin masussa ylimääräistä, että niistä kunnon makkaran kerättyä ja siihen pistettyä :)

Kolme piikkiä on nyt pistetty ja ainakaan vielä ei ole tullut mitään tuntemuksia alavatsan seutuville. Minulla on flunssa päällä eli en ole varma johtuuko tämä päänsärky flunssasta vai Gonalista vaiko molemmista. Ei minulla nimittäin flunssassa normaalisti päätä särje juurikaan. Muita sivuvaikutuksia en ole huomannut.

Keskiviikkona sitten ultraan tarkastamaan tilanne. Silloin saan tietää millä lääkkeillä ja lääkemäärillä jatketaan :)

Tänään muuten soitettiin TAYSista, ehdin jo säikähtää, että ei kai ne vain lähde perumaan jotain, mutta sieltä soitettiinkin, että olemme kuulemma maksaneet yhden ylimääräisen polimaksun ja kysyivät mihin tilille maksu palautetaan. Kerrankin näin päin että saammekin rahaa takaisin. Lääkäri oli vahingossa laskuttanut polikäyntimaksun siitä että oli elokuussa lukenut labratulokseni ja laittanut lausunnon tästä kotiin ja siitä ei siis saisi veloittaa.

Missä vaiheessa teillä muilla on alkanut nuo lääkkeet vaikuttaa ja olette huomanneet olossanne muutoksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti